Napelem bemérés, felülvizsgálat

Napelem bemérés, felülvizsgálat - napelemek, napkollektorok

Napelemes rendszerek bemérése és felülvizsgálata

 

Napelem tulajdonosoknak vagy leendő napelem tulajdonosoknak

Az Európai Unióban már hatályos az a szabályozás (EN 62446), amely előírja a napelemes rendszerek telepítéskori bevizsgálását, és a későbbi periodikus ellenőrzését. A jogharmonizáció következtében ez hamarosan hazánkban is megjelenik, jó tehát időben felkészülni.

Az ezzel kapcsolatos teendőkre. Arról nem is beszélve, hogy egy magát minőséginek tartó vállalkozásnak a kötelező előírások nélkül is illendő mérésekkel igazolnia a telepített rendszere megfelelőségét. Ha ön napelem tulajdonos és szeretne meggyőződni rendszere teljesítményéről kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kapcsolat >> 
Mi megmérjük és elemezzük napeleme és invertere tényleges teljesítményét időről időre, amiről jegyzőkönyvet kap és ha kell azonnal érvényesítheti a gyártói garanciákat nem kell megvárni az évek múltán kialakuló nagyobb termelési veszteséget.

Mi általunk telepített rendszerre átadáskor ezt ajándékba adjuk valamit rendszederes ellenőrzés mellett megduplázzuk telepítési garanciánkat ami így 10-év lesz, ezzel a szolgáltatással nem lesz rendszerének olyan eleme ami 10 évnél kevesebb garanciával rendelkezik. Ebből is látszik, hogy odafigyelünk az ügyfeleinkre és a számára a legjobb megoldást megkeresni. Az ellenőrzések alkalmával tájékoztatjuk a további lehetőségekről és energetikai tanácsokkal látjuk el díjmentesen kedves ügyfeleinket a hosszantartó jó kapcsolat érdekében.

 

Kivitelezőknek, szakembereknek

Az Európai Unióban már hatályos az a szabályozás (EN 62446), amely előírja a napelemes rendszerek telepítéskori bevizsgálását, és a későbbi periodikus ellenőrzését. A jogharmonizáció következtében ez hamarosan hazánkban is megjelenik, jó tehát időben felkészülni.

Az ezzel kapcsolatos teendőkre. Arról nem is beszélve, hogy egy magát minőséginek tartó vállalkozásnak a kötelező előírások nélkül is illendő mérésekkel igazolnia a telepített rendszere megfelelőségét. Ha ön kivitelező telepítő partner kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kapcsolat >> 
Mi megmérjük és elemezzük telepített  napeleme és invertere tényleges teljesítményét, amiről jegyzőkönyvet kap és nyugodtan vállalhatja garanciáját telepítésére. Ha kivitelezett rendszerét időről időre kontrolláltatja azonnal érvényesítheti a gyártói garanciákat nem kell megvárni az évek múltán kialakuló nagyobb termelési veszteséget.

 

A felülvizsgálatok mindig a telepítő partner személyes közbenjárásával és ottlétével történik előre megbeszélt paraméterek alapján, kérem ez ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot.